In de buurt

Welke evenementen en activiteiten zijn er te doen rond eetcafe Texels?

Texels is gevestigd naast het Noorderplantsoen. Voor een prachtige stadswandeling zit je helemaal goed in het Noorderplantsoen. Combineer de binnenstad van Groningen met het groene van het Noorderplantsoen.

Noorderzon is een festival in Groningen dat elk jaar is gevestigd in het Noorderplantsoen. Op Noorderzon staat muziek, theater, gezelligheid en eten centraal.

Zin in een drankje na of voor het eten? Dan zit je bij Bramble goed! Bramble is een gezellige bar waar je kan genieten van de heerlijkste drankjes. https://www.bramblegroningen.nl/

Vrijdag theater zit om de hoek en vanuit hier is Texels makkelijk te bereiken.

Het Pieterpad is een pad dat vanaf Pieterburen naar Sint-Pietersberg loopt. Heb je tijdens het lopen van het Pieterpad zin in een drankje of een hapje? Dan ben je bij restaurant Texels van harte welkom. het Pieterpad loopt achter restaurant Texels langs.

De Noorderplantsoen loop is een loop dat zoals de naam al zegt door het Noorderplantsoen gaat. Heb je nadat je de Noorderplantsoen loop hebt gewandeld zin in een hapje of een drankje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Na het shoppen in de binnenstad van Groningen zin in een hapje of een drankje? Dan kan je bij ons zo naar binnen lopen. Doordat er een bus stopt naast het Noorderplantsoen zijn wij goed bereikbaar.

Elk jaar is er in de binnenstad van Groningen de Bloemetjesmarkt terug te vinden. Uit heel Nederland en Duitsland komen mensen naar Groningen om over de Bloemetjesmarkt heen te lopen.

Wanneer je zin hebt in een activiteit kan je terecht bij Boel. Boel is een indoor jeu-de-bouLesbar in Groningen. Vanuit Boel is het 3 minuten lopen naar Texels.

Het Noorderstation zit om de hoek, hierdoor is restaurant Texels ook makkelijk te bereiken met de trein.

Het Groninger Forum is sinds 2019 open voor publiek. In het forum kan je genieten van het uitzicht over de gehele stad.

De Martinitoren is gevestigd naast de Grote markt. De Martinitoren kan worden beklommen en ook vanuit hier heb je een geweldig uitzicht over de gehele stad.

Groninger Museum is een kunst museum. In het museum kan je genieten van de vele soorten kunst en exposities. Het gebouw op zich is ook al een kunstwerk om te zien!

In en rondom de stad Groningen zijn er elk jaar verschillende soorten festivals, denk hierbij aan: Eurosonic Noorderslag, Stadspark live, Kingsland, Bevrijdingsfestival, Noorderzon en Winterwelvaart.

Bij Texels kan je ook eten met studentenkorting. Op vertoon van je studentenkaart krijg je 10% studentenkorting op je gehele rekening in het restaurant.

Via onze website is het ook mogelijk om eten te bestellen. Wij hebben een ruime keuze aan heerlijke gerechten op onze menukaart staan!