Verse ingrediënten

Met liefde bereid in onze keuken

A cozy atmosphere and good food

Onder het genot van een Texels biertje of een Spaans wijntje kunt u genieten van de overheerlijke culinaire keuken van eetcafé Texels. Wij halen het eiland en strand gevoel dichterbij in de stad, voorts beschikken we over een terras met 25 zitplaatsen.

Voor een gezellige avond en lekker eten en genieten

Ons gezellige eetcafé/restaurant is gevestigd naast het Noorderplantsoen en vlakbij het Noorderstation en binnenstad Groningen. Bij ons kan je terecht voor een avondje lekker eten en dineren ! De ingrediënten die wij gebruiken zijn vers en alles is huis gemaakt.

TEXELS BIER

Wij schenken het complete assortiment van Texels bier, zoals bijvoorbeeld het bekende Skuumkoppe bier.  Een aanrader voor de echte bier liefhebber!

Puur

Alles wordt ambachtelijk, van verse ingrediënten, gemaakt in onze eigen keuken.

Wijn beleving

Bij restaurant Texels hebben we niet alleen lekker eten. Ook hebben  wij een ruim aanbod van rode en witte wijnen. In onze klimaatkast hebben wij wijnen buiten de kaart om.

Uw evenement in ons restaurant

Wilt u een bierproefdag of een wijnmiddag met een groep vrienden of familie? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben een aparte ruimte  voor feestjes, vergaderingen, en besloten diners voor grote groepen.

Neem contact met ons op

Wilt u reserveren?

Het beste kunt u bellen voor een reservering. Mocht u daarvoor niet in de gelegenheid zijn vult u dan het formulier hieronder in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact me u op.